torsdag 15 april 2010

Vad vi gjort idag

En vilodag. Sov gott och länge så vi nästan missade frukosten. Sedan ut i Mendoza för att jaga en hatt till Lena. Vi skall ut och rida i morgon (hehe) och då behövs skydd mot solen. En sombrero kanske? Eller en Gauchobasker? Själv har jag ju min RUAG-keps. Eftersom vi hade sen frukost kom vi ut i staden samtidigt som mendocinerna började stänga ner för sin fyra timmars siesta (!). Så det blev ingen hatt. Däremot en lång vandring genom staden till Carrefour som vi trodde skulle kunna ha en hatt-avdelning. Icke. Lunch på ett buffé-ställe med "ät så mycket du vill" för 39 pesos. Grillat kött, whiskyflamberade crèpes med glass, en liten flaska malbec. Sedan hem till hotellet och då kändes plötsligt siestakonceptet helt rätt.

Nu skall vi ut och jaga hatt igen.

4 kommentarer:

  1. jag vill ha en whiskyflamberad crèpe

    SvaraRadera
  2. Om man rider så kanske man har hjälm på sig..?

    Haha, heter staden seriöst carrefour? Det är ju där man köper mat till budgetpris i paris. Vi hängde på carre varannan dag.

    SvaraRadera
  3. Nej... Man har inte hjälm på sig här...
    Carrefour är samma carrefour som i Paris. Lika (o)kul som Maxi, men vi hittadei alla fall en påse fibrer som vi nu har med oss till frukostbuffén på Hotell Nutibara.

    SvaraRadera
  4. Haha, jag läste fel. Trodde att det var staden som hette carrefour. Men hallå, GRATTIS PAPPS! <3

    SvaraRadera